New Discussion Forum

A Happy New Year to all Runners out there!

Starting with 2013, we switched our Forums Board to MyBB.

Please re-post any topic that still needs attention or express your opinions about Netrunner 12.12.

Link to old forum: http://www.netrunner-os.com/old-forums/

  • Kimiko_0

    Re-post? How can we do that when the old forum can’t be reached anymore?

  • http://wilsonn.myopenid.com/ wilsonn

    Nice.  
    Would have been nice to have some warning before I wasted time posting yesterday.
    Repost? Not a chance.

  • Martin Foster

    After more than 24 hours, still waiting for an activation email :-( ((

    • Starbuck2001

      Hi Martin,
      did you check your SPAM folder (sometimes an automated activation email gets sorted out as SPAM due to the links)?

      • Real_PTR

         Same here. No activation e-mail after 23 hours. And I did check my spam folder. Besides, I have a quite relaxed spam rules.

        • Starbuck2001

          Which email provider? Can you try again with the new email sender in place now?

          • Real_PTR

             Cool! Thanks!

      • Martin Foster

        Yes, I’ve checked my spam folder numerous times and there’s nothing there.

      • Martin Foster

        OK, I’ve fixed it by going into my User CP, changing my email address to my GMail address and requesting a new activation code. The activation email arrived in my GMail spam folder within seconds. I’m now registered but there’s obviously a major problem somewhere as I’ve just looked at the member list and I see “Account not Activated” against 43 new members!

        • Starbuck2001

          That’s odd, as other users successfully registered and activated their account. GMail seems very sensitive of the links and who sends the email, so we switched yet to another sending email account, maybe that fixes the problem, as the “wordpress sender” from the old forum was somehow recognized or sorted as SPAM over at Google…

  • Glyn Burgess

    Unfortunately this type of thing is a distro killer because support needs to be easily obtainable. I’ve been through all the hoops I can think possible, even re-registering using a modem and different IP. Still no activation email. Didn’t anyone think to check this process when the new forum was setup? :)

    • Starbuck2001

       Hi Glyn,

      can you try this again now?
      We have tested this before, and it worked fine, using a gmail account sorted this out into SPAM though, as Martin described.

  • Dave Duran

    is this the forum??  looks different than most forums??  anyway, I have been playing with
    this distro all day and really like it.  My question is can I save my settings on this livecd
    and import it when i install to the hard drive?
     

  • Martin Foster

    Since yesterday morning, I’ve been getting a blank page and on the Firefox tab it says “ARASAKA”. Are the forums down or have they been hacked or what ??

    • Starbuck2001

      I guess it’s simply a cache thing in your browser, since we switched servers overnight.

      • Martin Foster

        I’ve just cleared my browser cache and that’s fixed it, thanks.

  • loyal osterhoudt

    New to Net-runner and amazed!  But have one problem I have no answer for.  yet excited to tryout Net-runner!  My first time to use KDE.

  • loyal osterhoudt

    Question:
    None of the software gettting software will update.  Synaptic and moun software neither lets me reload the files to check for newsoftware. What might cause this?  I am surfing on thenet so it is not internet not connected.  I have never encounted this before.

    • Starbuck2001

      hello osterhoudt,

      please use the forum, so we can help you further, thanks.

    • FreeBSD

      what do you get when entering and executing “apt-get update” & “apt-get upgrade” in terminal?

  • jalejan77

    Hello, I installed netrunner on my computer, but when I want to use to install a program JacknJoe I press the Install button and always tells me that does not find the package and so it is with any program you want to install, any idea why it can be?